gy-ikona-poklon_kofer

Zima je pred vratima, a s njom i izazovi na cestama. Pravo je vrijeme da razmislite o prikladnoj opremi, kako za sebe, tako i za vaše vozilo. Osigurajte sigurnost na cesti tijekom hladnih mjeseci, a uz garanciju sigurnosti Goodyear je pripremio i odličan poklon za vas – uz kupnju novog seta Goodyear zimskih ili cjelogodišnjih guma u dimenziji 16 cola i većoj, daruje čvrstim i atraktivnom putnim koferom veličine 55 × 35 × 20 cm!

Kako do poklona?

Kako biste osigurali siguran put i dobili vrijedan dar, samo slijedite jednostavne korake:

  1. Kupite set Goodyear zimskih ili cjelogodišnjih guma u dimenziji 16 cola i većoj u bilo kojoj Unitrade podružnici ili putem webshopa.
  2. Prijavite svoju kupovinu putem obrasca na akcija.goodyear.ba. Unesite sve potrebne podatke i priložite čitljivu fotografiju računa.
  3. Čekajte dolazak modernog putnog kofera u omiljenoj boji na vašu adresu.

Ova ponuda vrijedi samo za kupnje u razdoblju od 1. 10. do 21.11.2023. godine, ili do isteka zaliha. Ne zaboravite sačuvati račun kao potvrdu o kupnji do kraja kampanje.

Sve detalje o kampanji i uvjetima možete pronaći na akcija.goodyear.ba.

Upoznajte novu generaciju zimskih guma

Ako ste u nedoumici oko odabira zimskih guma, Goodyear ima rješenje za vas. Predstavljamo vam najnovijeg člana obitelji – gumu Goodyear UltraGrip Performance 3, savršenu za vožnju po snijegu i u kišnim uvjetima.

Goodyear UltraGrip Performance 3

Goodyear UltraGrip Performance 3

UltraGrip Performance 3 je nasljednica vrhunskih UltraGrip 9+ i UltraGrip Performance+ modela. Ovaj model guma je idealan za vozače koji stavljaju sigurnost na prvo mjesto i traže izvanredno prianjanje u različitim vremenskim uvjetima, posebno u hladnim uvjetima, te na kišnim i snježnim cestama.

Goodyear je opremio UltraGrip Performance 3 tehnologijom Snow Protect koja povećava gustoću lamela, pružajući izvrsnu trakciju i stabilnost na cesti. Osim toga, pneumatik ima “snježne kandže” – dulje brazde na ramenom rubu gume – koje poboljšavaju njegove performanse na mekom i dubokom snijegu.

Za još veću sigurnost, Goodyear je ugradio i tehnologiju Wet Braking+ s optimiziranim okruglim otiskom kako bi se smanjila opasnost od akvaplaninga. 3D lamele u ramenima gume povećavaju krutost i poboljšavaju performanse na suhim cestama.

UltraGrip Performance 3 također donosi udobnu vožnju zahvaljujući SoundComfort tehnologiji koja smanjuje buku u unutrašnjosti vozila. S trajnom smjesom za gazni sloj, ova guma nudi dugotrajnost i pouzdanost tijekom svih zimskih izazova.

Otkrijte treću generaciju UltraGrip Performance pneumatika, najnovije zimske gume koje su već dostupne u Unitrade ponudi! Neka vaše zimske vožnje budu sigurne i udobne s Goodyearom.