fbpx

Proizvodi

Poduzeće Unitrade, s tradicijom preko 20 godina, je među najvećim zastupnicima i distributerima na tržištu rezervnih dijelova, guma, akumulatora, auto kozmetike, servisne opreme, te ulja i maziva  u Bosni i Hercegovini. Kroz kanale maloprodajnog i veleprodajnog poslovanja poduzeće distribuira proizvode od preko 80 najpoznatijih svjetskih dobavljača za sve vrste i tipove vozila.

Većina proizvođača čije proizvode zastupamo su izbor vodećih proizvođača automobila u prvoj ugradnji čime jamčimo kvalitetu naših proizvoda. Uz kompletan izbor proizvoda za osobna vozila, Unitrade u ponudi ima i program za laka teretna i gospodarska vozila, program za motocikle te teretni program koji uključuje proizvode za kamione i autobuse.

Grupe proizvoda

U našim podružnicama diljem Bosne i Hercegovine nudimo ljetne i zimske gume najpoznatijih svjetskih proizvođača u svim veličinama i modelima za motore, osobne automobile, SUV/4×4 vozila, dostavna vozila, kombi vozila, kamione, autobuse i gume za radne strojeve.

null

Goodyear je jedna od najpoznatijih marki guma na svijetu. U svojoj ponudi ima veliki izbor guma za osobne automobile, SUV/4x4 vozila, lagane kamione, kamione/autobuse i gume za radne strojeve.

Goodyear je prožet inovacijama od osnivanja 1898.godine, sve od same marke – naziv marke po Charlesu Goodyearu, izumitelju postupka vulkanizacije – do reputacije za izvrsnost koja je Goodyear učinila jednim od najvećih svjetskih proizvođača guma, koji zapošljava oko 69.000 ljudi, proizvodi proizvode u 52 postrojenja u 22 zemlje diljem svijeta s godišnjom prodajom od 21 milijarde dolara*(godišnji prodajni iznos se odnosi na 2012).

null

Dunlop je jedan od vodećih proizvođača visoko i ultra visoko izdržljivih guma u svijetu. U svojoj ponudi ima veliki izbor guma za osobne automobile, SUV/4x4 vozila, dostavna/teretna vozila, motocikle, kamione/autobuse i industrijska vozila.

Marka Dunlop nosi ime prema Johnu Boydu Dunlopu,ocu moderne pneumatske gume. Dunlop Tires Europe dio je grupe Goodyear, jednog od najvećih i najprestižnijih proizvođača guma što gume Dunlop svrstava u vrh razvoja i proizvodnje guma. Vodeći proizvođači automobila, kao što su Porsche, BMW,Mercedes i Audi, opremaju svoje luksuzne i sportske automobile gumama marke Dunlop.

null

Bridgestone je najveći svjetski proizvođač guma. ``Služenje društvu vrhunskom kvalitetom`` je osnovni moto otkad je Shojiro Ishibashi utemeljio Bridgestone 1931. godine.

Kompanija i njezine podružnice zapošljavaju više od 140.000 ljudi širom svijeta, proizvode u 178 tvornica koje su raspoređene u 25 zemalja i prodaju proizvode u više od 150 zemalja. Svako peto vozilo na svijetu vozi na Bridgestone gumama. U našoj ponudi možete pronaći asortiman guma za automobile, 4x4 vozila, kombije, kao i teretna vozila.

null

Pirelli je osnovao 1872. godine Giovanni Battista Pirelli. Danas se proizvodi u 19 postrojenja na četiri kontinenta s prodajnom mrežom u preko 160 zemalja širom svijeta. Pirelli gume garantiraju vrhunske performanse te izuzetno ponašanje automobila na cesti.

U svojoj ponudi ima odličan izbor guma za osobne automobile, SUV/4x4 vozila, dostavna vozila i kamione/autobuse. Pri proizvodnji guma Pirelli spajaja tehnologiju vrhunske izvedbe (Ultra High Performance Technology) koja proizlazi iz povezanosti s auto-moto sportom te ekološke karakteristike filozofije “Green Performance``. Pirelli je ekskluzivni dobavljač guma za sve momčadi Formule 1, te je prva ugradnja na brojnim prestižnim automobilima kao što su Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, Ferrari, Jaguar, Lamborghini, Maserati, Mercedes, Porsche i mnogi drugi.

null

Fulda je osnovana u njemačkom gradu Fulda, a visokokvalitetne gume proizvode od 1906. Danas je Fulda jedna od najpopularnijih robnih marki među njemačkim vozačima.

U svojoj ponudi ima odličan izbor guma za osobne automobile, SUV/4x4 vozila i lake kamione/kamione. Tijekom više od stoljeća proizvodnje fokus je ostao nepromijenjen: kombinacija visoke kvalitete i odlične isplativosti. Testovi vodećih potrošačkih organizacija i automobilskih magazina neprestano u testovima prepoznaju kvalitetu guma Fulda.

null

Sava je jedan od najvećih i najuspješnijih proizvođača guma u Srednjoj Europi koji nudi širok asortiman guma za osobne automobile, SUV/4x4 vozila, lake kamione i kamione.

Sava je jedan od najvećih i najuspješnijih proizvođača guma u Srednjoj Europi koji nudi širok asortiman guma za osobne automobile, SUV/4x4 vozila, lake kamione i kamione. Članica je grupacije Goodyear Dunlop Tires od 2004. godine. Prodajom visokokvalitetnih guma po prihvatljivoj cijeni postiže sve veće uspjehe po cijeloj Europi.

null

Kelly Tires je američka marka koja je dio Goodyear grupacije od 1935. godine.

Poduzeće su osnovali Edwin Kelly i Arthur Grant 1894. godine u Springfieldu, u državi Ohio. Kelly Tires u svojoj ponudi nudi guma za osobne automobile te kamionske gume.

null

Mitas je europski proizvođač vrhunskih guma za strojeve, poljoprivredna i industrijska vozila, te motocikle sa sjedištem u Češkoj.

Poduzeće je osnovano i krenulo s proizvodnjom 30-ih godina prošlog stoljeća u Pragu. Mitas je članica holdinga poduzeća CGS.

null

BKT je vodeći proizvođač guma u vancestovnom prometu. Kompanija je osnovana 1987. godine. - Mumbai, Indija.

Od svog osnivanja 1987. godine, BKT je uspješno usmjeren na proizvodnju specijaliziranih guma za poljoprivredna, građevinska i industrijska vozila kao i za vozila koja se koriste u lukama i rudnicima, pri zemljanim radovima i vrtlarstvu. BKT danas prodaje svoje proizvode u 130 zemalja širom svijeta.

null

Starfire Tires je novi brand poduzeća Cooper Tires koje je među 10 vodećih proizvođača guma s velikim iskustvom u proizvodnji i fokusom na proizvodnju kvalitetnih guma.

Proces proizvodnje Cooper Tiresa se odvija na tri kontinenta: proizvodnja u Australiji i Europi, a dizajniranje i testiranje na tlu Amerike. Amerikanci su ugradili svoju modernu proizvodnu tehnologiju u gume Starfire Tires koje pružaju odličnu vrijednost za prihvatljivu cijenu bez smanjenja kvalitete i performansi. Marka Starfire Tires nudi veliki izbor dimenzija i uzoraka, prateći zahtjeve europskih cesta.

Kočioni sustav je jedan od najvažnijih sigurnosnih elemenata na vozilu. U našoj ponudi imamo diskove, disk pločice, pakne, kočione cilindre, kočione tekućine, ABS senzore i dr. za sve vrste i modele vozila.

null

Brembo je osnovan 1961. godine u Bergamu. Godine 1970. potpisuje ugovor s proizvođačem automobila Ferrari o prvoj ugradnji diskova. Danas sa svojim asortimanom pokrivaju preko 98% europskih vozila.

Vodeća je marka u području kočionih sustava. Asortiman čine pločice i diskovi koje koriste napredne tehnologije kako bi ostvarile visoke performanse te poboljšale sigurnost cijelog kočionog sustava. Brembo rezervni dijelovi su certificirani, u skladu s normom EC 1400/2002, kao originalni dijelovi ili istovjetni originalnim dijelovima.

null

Cofle je lider na tržištu sajli s preko 50 godina tradicije. Godišnja proizvodnja premašuje broj od 3,5 milijuna sajli.

Asortiman čine fleksibilne sajle najviše kvalitete kao što su kočione sajle, sajle za kvačila, sajle gasa te sajle brzinomjera. Sve sajle su razvijene i proizvedene u skladu sa tehničkim specifikacijama originalnih dijelova.

null

Jurid je proizvođač koji ugrađuje najveći broj kočionih pločica u prvoj ugradnji čime dokazuje vrhunsku kvalitetu svojih proizvoda.

Smješten je u Hamburgu (Njemačka), a član je grupacije Honeywell osnovane 1904. godine. Proizvodni program obuhvaća kočione pločice i kočione diskove. U svom asortimanu Jurid ima preko 1000 kataloških brojeva čime pokriva gotove sva osobna i kombi vozila.

null

Febi-Bilstein je njemačko poduzeće osnovano 1844. godine. Jedan je od najveih svjetskih proizvođača i dobavljača rezervnih dijelova za putnička i komercijalna vozila.

Više od 160 godina ova marka održava kontinuitet, kvalitetu, uslugu, pouzdanost i inovacije. Prodaje svoje proizvode u preko 130 zemalja u širom svijeta. Program se sastoji od 45.000 različitih rezervnih dijelova: dijelove glava motora, ležajeve kotača, centralne ležajeve, španere, dijelove ovjesa, nosače motora, gumi-metalne dijelove, vodene pumpe i dr.

null

Blue Print je osnovan 1983. godine kao dio Mazda Cars poduzeća.

Kod kupaca je prepoznat kao dobavljač kvalitetnih dijelova za japanska i korejska vozila. Od 2008. godine Blue Print je u svoj asortiman uveo i dijelove za američka vozila. Dio su Febi Bilstein grupe od 2011. godine.

null

Metzger Autoteile je obiteljsko poduzeće osnovano 1980. godine u Stuttgartu (Njemačka). U svojoj ponudi imaju portfelj dijelova vrhunske kvalitete koji su izgradili kroz dugogodišnju suradnju sa svojim dobavljačima.

Svi dobavljači poduzeća Metzger Autoteile imaju ISO certifikat te su glavni dobavljači poznatih marki u automobilskoj industriji. Stoga se u ponudi nalaze dijelovi koji su kvalitete kao originalni dijelovi ili istovjetni originalnim dijelovima. U svojoj ponudi nude crijeva, senzore, prekidače, otpornike, bobine, AGR ventile i dr.

null

Bosch je jedan od najkvalitetnijih svjetskih proizvođača i inovatora u automobilskoj industriji. U svojih 125 godina iskustva Bosch je sa svojim inovacijama postavljao mjerila diljem svijeta.

Kao vodeći ponuđač originalne opreme za motorna vozila surađuje s automobilskom industrijom na području istraživanja i razvoja. Zbog toga su Bosch proizvodi vrhunac tehnologije u automobilskoj industriji. Naša ponuda obuhvaća: auto opremu, rezervne dijelova, baterije, alate, te opremu za dijagnostiku.

Ovjes vozila povećava trenje između gume i ceste kako bi se postigla stabilnost upravljanja. U grupi proizvoda upravljanje i ovjes nudimo amortizere, ležajeve amortizera, zaštitne gume, stabilizatore, kugle, krajnice, manžete, selen blokove i dr.

null

Monroe je vodeći svjetski proizvođača amortizera. Uz ponudu vrhunskih amortizera Monroe nudi zaštitne gume amortizera i ležajeve.

Zahvaljujući kvaliteti, Monroe je prva ugradnja kod najvećih proizvođača automobila. Monroe je dobio i brojna priznanja od proizvođača kao što se Porsche, Volkswagen, Ford, Nissan te Volvo.

null

RTS je jedan od najvećih proizvođača rezervnih dijelova u području sustava upravljanja i ovjesa.

Poduzeće je smješteno u gradu Mendaro (Španjolska) gdje zapošljava 260 djelatnika. Osnovano je 1981 godine. Proizvodnja obuhvaća rezervne dijelove kvalitete originalnih dijelova kao što su: kugle, krajnice, spone, lafete, stabilizatori i dr. Za sve proizvode posjeduju ISO 9001:2008 certifikat.

null

Metzger Autoteile je obiteljsko poduzeće osnovano 1980. godine u Stuttgartu (Njemačka). U svojoj ponudi imaju portfelj dijelova vrhunske kvalitete koji su izgradili kroz dugogodišnju suradnju sa svojim dobavljačima.

Svi dobavljači poduzeća Metzger Autoteile imaju ISO certifikat te su glavni dobavljači poznatih marki u automobilskoj industriji. Stoga se u ponudi nalaze dijelovi koji su kvalitete kao originalni dijelovi ili istovjetni originalnim dijelovima. U svojoj ponudi nude crijeva, senzore, prekidače, otpornike, bobine, AGR ventile i dr.

null

Blue Print je osnovan 1983. godine kao dio Mazda Cars poduzeća.

Kod kupaca je prepoznat kao dobavljač kvalitetnih dijelova za japanska i korejska vozila. Od 2008. godine Blue Print je u svoj asortiman uveo i dijelove za američka vozila. Dio su Febi Bilstein grupe od 2011. godine.

null

SKF je vodeći svjetski dobavljač tehnoloških usluga od 1907. godine. Zahvaljujući iskustvu u ulozi dobavljača za proizvođače automobila širom svijeta nudi rezervne dijelove za automobile i komercijalna vozila.

Poduzeće koncept gradi na visokoj razini kvalitete i vrhunskoj usluzi za kupce. Asortiman proizvoda je rezultat neprekidnih inovacija i napredovanja u konstrukciji komponenti, od motora i elektronike do sustava pogonskog sklopa i sklopa kotača.

null

Vaico je dio grupacije Vierol AG koja isporučuje dijelove u više od 125 država.

Vaico asortiman se sastoji od više od 17000 dijelova upravljačkog i sustava ovjesa. Većina Vaico proizvoda nosi Q + oznaku koja je oznaka kvalitete za dijelove proizvedene u Njemačkoj.

null

Febi-Bilstein je njemačko poduzeće osnovano 1844. godine. Jedan je od najveih svjetskih proizvođača i dobavljača rezervnih dijelova za putnička i komercijalna vozila.

Više od 160 godina ova marka održava kontinuitet, kvalitetu, uslugu, pouzdanost i inovacije. Prodaje svoje proizvode u preko 130 zemalja u širom svijeta. Program se sastoji od 45.000 različitih rezervnih dijelova: dijelove glava motora, ležajeve kotača, centralne ležajeve, španere, dijelove ovjesa, nosače motora, gumi-metalne dijelove, vodene pumpe i dr.

null

GKN je vodeće poduzeće za proizvodnju homokinetičkih zglobova, poluosovina i osovina koje ima proizvodne pogone u 22 zemlje širom svijeta.

Poduzeće je osnovano 1975. godine u Walesu. Vodeći proizvođači automobila u prvoj ugradnji koriste GKN homokinetičke zglobove i poluosovine. GKN je dobio Porsche Supplier Award u znak priznanja za njegov značajan doprinos Porsche portfelju proizvoda. GKN ima preko 40% udjela na svjetskom tržištu homokinetičkih zglobova s tendencijom daljnjeg rasta.

Broj ugrađenih elektronskih komponenti u modernim vozilima neprekidno raste te danas ne postoji područje u automobilu koje nema ugrađenu elektronsku komponentu. U našoj ponudi imamo akumulatore, elektropokretače, alternatore, prekidače, releje, žarulje, svjećice, senzore, i dr.

null

Metzger Autoteile je obiteljsko poduzeće osnovano 1980. godine u Stuttgartu (Njemačka). U svojoj ponudi imaju portfelj dijelova vrhunske kvalitete koji su izgradili kroz dugogodišnju suradnju sa svojim dobavljačima.

Svi dobavljači poduzeća Metzger Autoteile imaju ISO certifikat te su glavni dobavljači poznatih marki u automobilskoj industriji. Stoga se u ponudi nalaze dijelovi koji su kvalitete kao originalni dijelovi ili istovjetni originalnim dijelovima. U svojoj ponudi nude crijeva, senzore, prekidače, otpornike, bobine, AGR ventile i dr.

null

Blue Print je osnovan 1983. godine kao dio Mazda Cars poduzeća.

Kod kupaca je prepoznat kao dobavljač kvalitetnih dijelova za japanska i korejska vozila. Od 2008. godine Blue Print je u svoj asortiman uveo i dijelove za američka vozila. Dio su Febi Bilstein grupe od 2011. godine.

null

VDO je jedan od vodećih dobavljača elektronike i mehatronike za automobilsku industriju u svijetu. U svom asortimanu VDO nudi proizvode koji kombiniraju visoku razinu kvalitete i jednostavnu instalaciju.

Znanje u proizvodnji se temelji na dugogodišnjem iskustvu koje je poduzeće steklo kao dobavljač vodećih proizvođača automobila. VDO u svom asortimanu, između ostalog, ima i sustave za gorivo, davače impulsa, senzore,prekidače, sustave za pranje farova, sustave za pranje vjetrobranskih stakala, i dr.

null

Bosch je jedan od najkvalitetnijih svjetskih proizvođača i inovatora u automobilskoj industriji. U svojih 125 godina iskustva Bosch je sa svojim inovacijama postavljao mjerila diljem svijeta.

Kao vodeći ponuđač originalne opreme za motorna vozila surađuje s automobilskom industrijom na području istraživanja i razvoja. Zbog toga su Bosch proizvodi vrhunac tehnologije u automobilskoj industriji. Naša ponuda obuhvaća: auto opremu, rezervne dijelova, baterije, alate, te opremu za dijagnostiku.

null

Vemo je dio grupacije Vierol AG koja isporučuje dijelove u više od 125 država.

Vierol AG pod markom Vemo pruža visokokvalitetne dijelove za vozila u prvoj ugradnji. Vemo asortiman se sastoji od više od 4000 dijelova senzora, komponenti elektronike i sustava klimatizacije. Asortiman dijelova i komponenti sistema usisa zraka pokriva preko 95% potreba tržišta.

null

Febi-Bilstein je njemačko poduzeće osnovano 1844. godine. Jedan je od najveih svjetskih proizvođača i dobavljača rezervnih dijelova za putnička i komercijalna vozila.

Više od 160 godina ova marka održava kontinuitet, kvalitetu, uslugu, pouzdanost i inovacije. Prodaje svoje proizvode u preko 130 zemalja u širom svijeta. Program se sastoji od 45.000 različitih rezervnih dijelova: dijelove glava motora, ležajeve kotača, centralne ležajeve, španere, dijelove ovjesa, nosače motora, gumi-metalne dijelove, vodene pumpe i dr.

null

EPS dijelove odlikuje vrhunska kvaliteta te odlična pokrivenost svih vrsta vozila.

EPS je poznati talijanski proizvođač koji u svojoj ponudi nudi široki asortiman proizvoda kao što su dijelovi paljenja, prekidači, termo prekidači te dijelovi auto elektrike.

null

Poduzeće Flösser je osnovano u gradu Trieru (Njemačka) gdje proizvodi žarulje, osigurače, releje i trube za svjetski poznate proizvođače automobila, motocikala, autobusa i kamiona.

Posluje unutar i izvan Europe u više od 90 zemalja. Tradicija preko 50 godina, kvaliteta proizvoda i prilagodljivost zahtjevima kupaca su poduzeću Flösser jaku poziciju među dobavljačima dijelova za automobilsku industriju.

null

Topla je robna marka proizvođača akumulatora TAB. TAB je osnovan 1965. godine u Mežicama. Tvornica proizvodi oko 2,5 milijuna akumulatora u 3 moderno opremljena pogona, a oko 90% proizvodnje izvozi u zemlje EU.

U početku je proizvodio akumulatore po švedskoj licenci Tudor. Sredinom 70-ih godina prošlog stoljeća kroz svoj razvojni program i istraživanje počinje proizvodnju vlastitih robnih marki Topla i TAB. Danas TAB proizvodi olovno-kiselinske akumulatore u koji ih svrstavaju u svjetski vrh po kvaliteti akumulatora.

null

TAB je osnovan 1965. godine u Mežicama. Tvornica proizvodi oko 2,5 milijuna akumulatora u 3 moderno opremljena pogona, a oko 90% proizvodnje izvozi u zemlje EU.

U početku je proizvodio akumulatore po švedskoj licenci Tudor. Sredinom 70-ih godina prošlog stoljeća kroz svoj razvojni program i istraživanje počinje proizvodnju vlastitih robnih marki Topla i TAB. Danas TAB proizvodi olovno-kiselinske akumulatore u koji ih svrstavaju u svjetski vrh po kvaliteti akumulatora.

null

PowerMax je poduzeće sa sjedištem u Brammingu (Danska).

U svom asortimanu nudi startere i alternatore, kao i komponente za startere i alternatore. Kako bi zadovoljili potrebe kupaca poduzeće stalno proširuje svoj asortiman.

U grupi dijelova motora nudimo remenje i razvod motora, termostate, hladnjake, pumpe vode, bregaste osovine, brtve, nosače motora, i dr.

null

CAMPRO je proizvođač bregastih osovina sa sjedištem u Bochumu (Njemačka).

Temelji poslovanja poduzeća su široki asortiman, educirano osoblje, razgranata mreža logistike i podrške. Poduzeće je implementiralo sistem upravljanja kvalitetom po standardima ISO 9001:2008.

null

Blue Print je osnovan 1983. godine kao dio Mazda Cars poduzeća.

Kod kupaca je prepoznat kao dobavljač kvalitetnih dijelova za japanska i korejska vozila. Od 2008. godine Blue Print je u svoj asortiman uveo i dijelove za američka vozila. Dio su Febi Bilstein grupe od 2011. godine.

null

Dolz je jedan od lidera u proizvodnji pumpi za vodu s preko 80 godina iskustva. Poduzeće posjeduje najmoderniju opremu za proizvodnju na kojoj proizvodi preko 1000 kataloških brojeva za automobile, kamione i traktore.

Dolz proizvodi su prva ugradnja kod novih motornih vozila te spadaju u kategoriju OEM proizvoda. Posjeduju certifikat ISO 9001, a Ford Motors ih je nagradio s priznanjem za kvalitetu ``Q1 Preferred Quality Award``.

null

SKF je vodeći svjetski dobavljač tehnoloških usluga od 1907. godine. Zahvaljujući iskustvu u ulozi dobavljača za proizvođače automobila širom svijeta nudi rezervne dijelove za automobile i komercijalna vozila.

Poduzeće koncept gradi na visokoj razini kvalitete i vrhunskoj usluzi za kupce. Asortiman proizvoda je rezultat neprekidnih inovacija i napredovanja u konstrukciji komponenti, od motora i elektronike do sustava pogonskog sklopa i sklopa kotača.

null

Febi-Bilstein je njemačko poduzeće osnovano 1844. godine. Jedan je od najveih svjetskih proizvođača i dobavljača rezervnih dijelova za putnička i komercijalna vozila.

Više od 160 godina ova marka održava kontinuitet, kvalitetu, uslugu, pouzdanost i inovacije. Prodaje svoje proizvode u preko 130 zemalja u širom svijeta. Program se sastoji od 45.000 različitih rezervnih dijelova: dijelove glava motora, ležajeve kotača, centralne ležajeve, španere, dijelove ovjesa, nosače motora, gumi-metalne dijelove, vodene pumpe i dr.

null

Goetze je vodeća marka proizvođača Federal Mogul čije dijelove koriste veliki proizvođači motora. Tvornica se nalazi u gradu Friedberg (Njemačka). Kombinirajući stečeno znanje s dugogodišnjim iskustvom stekli su veliku prednost pred svojom konkurencijom.

Duga tradicija korištenja vrhunskih materijala i inovacija u kombinaciji s razumijevanjem potreba kupaca su doveli do proizvoda koji se odlikuju vrhunskom kvalitetom. Goetze je poznat po klipnim prstovima (karikama). Goetze karike su zbog svoje izdržljivosti broj jedan u prvoj ugradnji ali i na tržištu rezervnih dijelova. Osim karika u svojoj ponudi imaju cilindre, klipove i zaptivače.

null

Metzger Autoteile je obiteljsko poduzeće osnovano 1980. godine u Stuttgartu (Njemačka). U svojoj ponudi imaju portfelj dijelova vrhunske kvalitete koji su izgradili kroz dugogodišnju suradnju sa svojim dobavljačima.

Svi dobavljači poduzeća Metzger Autoteile imaju ISO certifikat te su glavni dobavljači poznatih marki u automobilskoj industriji. Stoga se u ponudi nalaze dijelovi koji su kvalitete kao originalni dijelovi ili istovjetni originalnim dijelovima. U svojoj ponudi nude crijeva, senzore, prekidače, otpornike, bobine, AGR ventile i dr.

Klimatizacijski uređaji su nezaobilazan dio suvremenih vozila. U našoj ponudi imamo sve potrebne dijelove za održavanje klima sustava na automobilu kao što su kompresori, hladnjaci klime, isparivači, i dr.

null

Febi-Bilstein je njemačko poduzeće osnovano 1844. godine. Jedan je od najveih svjetskih proizvođača i dobavljača rezervnih dijelova za putnička i komercijalna vozila.

Više od 160 godina ova marka održava kontinuitet, kvalitetu, uslugu, pouzdanost i inovacije. Prodaje svoje proizvode u preko 130 zemalja u širom svijeta. Program se sastoji od 45.000 različitih rezervnih dijelova: dijelove glava motora, ležajeve kotača, centralne ležajeve, španere, dijelove ovjesa, nosače motora, gumi-metalne dijelove, vodene pumpe i dr.

null

Denso je jedan od najvećih svjetskih dobavljača automobilskih dijelova i sustava s preko 60 godina iskustva. Osnovan je 1949. godine u Japanu.

Jedan je od svjetskih lidera u inovacijama. Denso u svojih 40 tvornica u 18 država proizvodi dijelove isključivo u kvaliteti prve ugradnje. Ponuda obuhvaća svjećice, dijelove za klimu, kompresore klime te diesel program.

null

FrigAir je poduzeće usmjereno na distribuciju rezervnih dijelova klime i rashladnog sustava motora za osobna i komercijalna vozila.

U proizvodnji kombiniraju inovacije, kvalitetu proizvoda te organizaciju distribucije kako bi zadovoljili potrebe svojih kupaca. Surađuju s najpoznatijim proizvođačima kompresora kao što su Denso, Sanden, Zexel i Harrison.

null

Sanden je japanski proizvođač kompresora za automobilske klima uređaje. Osnovan je 1971. godine.

Od svojih početaka su prepoznali potencijal klima uređaja za automobile te su se pozicionirali kao jedan od lidera na tržištu. Danas je oko četvrtine vozila na svijetu opremljeno Sanden kompresorima. Kompletan proizvodni asortiman ide u prvu ugradnju u Audi, Fiat, Peugeot, Renault, Opel, Volkswagen, Volvo te mnogi drugi.

null

Blue Print je osnovan 1983. godine kao dio Mazda Cars poduzeća.

Kod kupaca je prepoznat kao dobavljač kvalitetnih dijelova za japanska i korejska vozila. Od 2008. godine Blue Print je u svoj asortiman uveo i dijelove za američka vozila. Dio su Febi Bilstein grupe od 2011. godine.

null

Bosch je jedan od najkvalitetnijih svjetskih proizvođača i inovatora u automobilskoj industriji. U svojih 125 godina iskustva Bosch je sa svojim inovacijama postavljao mjerila diljem svijeta.

Kao vodeći ponuđač originalne opreme za motorna vozila surađuje s automobilskom industrijom na području istraživanja i razvoja. Zbog toga su Bosch proizvodi vrhunac tehnologije u automobilskoj industriji. Naša ponuda obuhvaća: auto opremu, rezervne dijelova, baterije, alate, te opremu za dijagnostiku.

null

Silco već 15 godina stvara proizvode i rješenja, koja su prepoznata u više od 32 države.

Poduzeće je na tržištu prisutno od 2000. godine kada je otvoreno poduzeće u Sloveniji. Silco asortiman čine vrhunske servisne stanice klima uređaja, kao i dodatna oprema, asortiman dijelova za auto klime, pumpe vrhunske kvalitete, alati i potrošni materijal.

null

Waeco je poduzeće specijalizirano za rashladne sustave koje je osnovano 1974. godine u Njemačkoj. Danas je Waeco jedan od europskih lidera u segmentu klimatizacijskih sustava.

Pored dugogodišnjeg iskustva svoje ime su ojačali i partnerstvom s vodećim proizvođačima automobila. Proizvodni program obuhvaća: uređaje za punjenje klimatizacijskih sustava u automobilima, autobusima i kamiona te veliki izbor rezervnih dijelova od klimatizacijskih uređaja (hladnjaci, filteri, ventilatori, brtve, kompresori i dr.). Svi dijelovi su testirani od strane nezavisnog instituta TWK Karlsruhe.

null

Vemo je dio grupacije Vierol AG koja isporučuje dijelove u više od 125 država.

Vierol AG pod markom Vemo pruža visokokvalitetne dijelove za vozila u prvoj ugradnji. Vemo asortiman se sastoji od više od 4000 dijelova senzora, komponenti elektronike i sustava klimatizacije. Asortiman dijelova i komponenti sistema usisa zraka pokriva preko 95% potreba tržišta.

U grupi auto kozmetike nudimo niz proizvoda, od raznih šampona i sjajila pa sve do setova prve pomoći, prostirača i mirisa.

null

Grass profesionalna auto kozmetika obuhvaća liniju visokokvalitetnh proizvoda za čišćenje i njegu vozila. Asortiman, između ostalog, čine šamponi za beskontaktno i ručno pranje, sredstva za čišćenje motora, plastičnih dijelova i unutrašnjosti vozila, poliranje, uklanjanje tragova insekata, čišćenje staklenih površina.

Asortiman, između ostalog, čine šamponi za beskontaktno i ručno pranje, sredstva za čišćenje motora, plastičnih dijelova i unutrašnjosti vozila, poliranje, uklanjanje tragova insekata, čišćenje staklenih površina.

null

Ototop je talijansko poduzeće osnovano 1991. godine. Proširujući asortiman, poduzeće iz godine u godinu jača svoje prisustvo na tržištu auto kozmetike.

Asortiman Ototopa, između ostalog, čine auto kozmetika (mirisi, sprejevi za kokpit tablu, i dr.) i dodatni pribor za auto (metlice brisača, start kablovi, i dr.).

null

Arexons je osnovan 1925. godine u Milanu na početku razvoja talijanske automobilske industrije. Prvi proizvodi za njegu i održavanje vozila su postigli uspjeh te je Arexons ubrzo postao lider na u području auto kozmetike i zaštite.

Danas je Arexons svjetski poznato poduzeće s preko 1500 proizvoda . Proizvodni program obuhvaća: proizvode za njegu i održavanje automobila i motocikala, proizvode za poliranje, osvježivače zraka, šampone, aditive, i dr.

null

Gledring je obiteljsko poduzeće osnovano u Sloveniji 1949. godine.

U svom asortimanu Gledring ima gumene tipske tepihe proizvedene točno po mjerama automobila. U proizvodnji se koristi kvalitetna smjesa gume SBR/PE 60 Sha koja je ugodnog mirisa, ne sadrži otrovne

null

Loctite je Henkelova marka proizvoda koja u svom asortimanu nudi visokoučinkovita rješenja za lijepljenje, brtvljenje i premazivanje površina. Svoj početak bilježe 1953. godine u laboratoriju doktora Vernona Krieblea na sveučilištu Trinity.

Profesor Krible je razvio sustav usporavanja stvrdnjavanja za jedinstvenu smolu za lijepljenje, koja se stvrdnjava zahvaljujući nedostatku zraka - anaerobno brtvilo. Kroz povijest, Loctite je stalno inovirao otkrivajući nove proizvode koji su rješavali ``nerješive`` probleme. Od 1997. godine marka Loctite je dio Henkela kao jedna od njegovih vodećih marki. Trenutno je Loctite prisutan u više od 80 zemalja diljem svijeta. Proizvodni pogoni su nositelji ISO 9002 Quality System Registration certifikata.

null

WD-40 je osnovan 1954. godine u San Diegu (Kalifornija, SAD) kada je stvorena prva formula za istoimeni proizvod. Jedna je od najpoznatijih marki korištena od strane kućanstava i profesionalaca u cijelom svijetu.

Ovaj jedinstven proizvod ima široku primjenu, od industrijske do kućne upotrebe o čemu govore i tisuće kupaca koji dijele jedinstvene namjene proizvoda. Neke od najzanimljivijih priča uključuju vozača autobusa iz Azije koji je proizvod WD-40 koristio za uklanjanje pitona namotanog ispod autobusa ili policijskog službenika koji je izvlačio golog provalnika zaglavljenog u ventilacijskom otvoru uz koristeći WD-40. Najpoznatije primjene su odmašćivanje, uklanjanje hrđe, podmazivanje, i mnoge druge.

null

WUNDER-BAUM je svjetski poznata marka osvježivača za automobile s dugom tradicijom. Mirisni borić (WUNDER-BAUM) dominira na tržištu osvježivača za automobile već preko 60 godina.

Poduzeće je osnovao Julius Sämann 1952. godine. Zaštićen je patentom a ponuda obuhvaća preko 40 različitih aroma mirisa. Danas je Wunder - Baum prepoznatljiva marka koja se pojavila preko 1500 puta u brojnim filmovima, TV emisijama, crtanim filmovima, novinskim fotografijama.

null

Bosch je jedan od najkvalitetnijih svjetskih proizvođača i inovatora u automobilskoj industriji. U svojih 125 godina iskustva Bosch je sa svojim inovacijama postavljao mjerila diljem svijeta.

Kao vodeći ponuđač originalne opreme za motorna vozila surađuje s automobilskom industrijom na području istraživanja i razvoja. Zbog toga su Bosch proizvodi vrhunac tehnologije u automobilskoj industriji. Naša ponuda obuhvaća: auto opremu, rezervne dijelova, baterije, alate, te opremu za dijagnostiku.

Ispušni sustav vozila smanjuje buku, te štiti Vas i okoliš od štetnih plinova. U ovoj grupi proizvoda nudimo široki asortiman ispušnih cijevi, lonaca, katalizatora, pribora za montažu, i dr.

null

Walker je jedan od najvećih proizvođača ispušnih sustava vrhunske kvalitete.

Dobavljač je za prvu ugradnju kod najpoznatijih svjetskih proizvođača automobila kao što su BMW, Ford, Mercedes, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Volkswagen i drugi. U svojoj ponudi imaju preko 10 000 kataloških brojeva, te svojom kvalitetom i širom asortimana mogu ispuniti zahtjeve kupaca.

U našoj ponudi možete pronaći cjelokupnu opremu i alate za auto servise i vulkanizerske radionice: servisnu opremu, dizalice,uređaje za geometriju trapa, dijagnostičke uređaje, montirke, balansirke, setove alata kao i pojedinačne alate.

null

Bosch je jedan od najkvalitetnijih svjetskih proizvođača i inovatora u automobilskoj industriji. U svojih 125 godina iskustva Bosch je sa svojim inovacijama postavljao mjerila diljem svijeta.

Kao vodeći ponuđač originalne opreme za motorna vozila surađuje s automobilskom industrijom na području istraživanja i razvoja. Zbog toga su Bosch proizvodi vrhunac tehnologije u automobilskoj industriji. Naša ponuda obuhvaća: auto opremu, rezervne dijelova, baterije, alate, te opremu za dijagnostiku.

null

Sonic Tools je poduzeće specijalizirano u proizvodnji ručnih alata i kolica za alat. Poduzeće je smješteno u Nizozemskoj.

Najpoznatiji su svjetski proizvođač alata čija reputacija raste iz godine u godinu. Trenutno su prisutni u 62 zemlje. U proizvodnji alata se najviše vode kvalitetom što je potvrdila i grupacija Volkswagen AG koja je odabrala Sonic Tools za ekskluzivnog dobavljača alata.

null

Pressol je vodeći proizvođač opreme za distribuciju ulja i maziva te opreme za servisne radionice. Poduzeće je osnovano 1910. godine otkada teži inovacijama i razvoju novih proizvoda.

Pressol godišnje proizvode preko 83 milijuna različitih dijelova za više od 2500 gotovih proizvoda. Proizvodni program obuhvaća sisteme za pretakanje i izvlačenje ulja, sisteme za podmazivanje, sisteme za skladištenje ulja te ostalu opremu za distribuciju ulja i maziva te opreme za servisne radionice.

null

Silco već 15 godina stvara proizvode i rješenja, koja su prepoznata u više od 32 države.

Poduzeće je na tržištu prisutno od 2000. godine kada je otvoreno poduzeće u Sloveniji. Silco asortiman čine vrhunske servisne stanice klima uređaja, kao i dodatna oprema, asortiman dijelova za auto klime, pumpe vrhunske kvalitete, alati i potrošni materijal.

null

Waeco je poduzeće specijalizirano za rashladne sustave koje je osnovano 1974. godine u Njemačkoj. Danas je Waeco jedan od europskih lidera u segmentu klimatizacijskih sustava.

Pored dugogodišnjeg iskustva svoje ime su ojačali i partnerstvom s vodećim proizvođačima automobila. Proizvodni program obuhvaća: uređaje za punjenje klimatizacijskih sustava u automobilima, autobusima i kamiona te veliki izbor rezervnih dijelova od klimatizacijskih uređaja (hladnjaci, filteri, ventilatori, brtve, kompresori i dr.). Svi dijelovi su testirani od strane nezavisnog instituta TWK Karlsruhe.

null

Wegmann Automotive je, uz obujam proizvodnje od preko milijardu dijelova godišnje, lider na svjetskom tržištu utega za balansiranje.

Član je Wegmann grupe čije je sjedište u Munchenu i koja zapošljava preko 5 000 zaposlenika. Poduzeće je dobavljač svim velikim imenima u svijetu automobila. Kvaliteta je na prvom mjestu o čemu govore i brojna priznanja kao što su: Ford Q1 certifikat, General Motors dobavljač 2014. godine, priznanje Volvo za izvrsnot vezanu uz kvalitetu.

null

Rema Tip Top je njemačko poduzeće s oko 4500 zaposlenika specijalizirano za proizvodnju vulkanizerskih alata i materijala. Poduzeće su osnovala braća Willy i Otto Gruber 1923. godine.

Asortiman čine materijali i alati za popravku vanjskih i unutrašnjih guma svih veličina i namjena. Dio asortimana čine fleke, ljepila, alati za krpljenje i obradu guma, kliješta za vulkanizere, brusna točila, glodala, zračni pištolji, paste za montažu guma, izvlakači ventila, injekcije, uvlakači za injekcije, te potrošni materijal.

null

Chicago Pneumatic je vodeći proizvođač pneumatskih alata osnovan 1894. godine.

Poduzeće neprestano razvija nove alate te ih stalno unaprjeđuje nudeći modele koji su u vrhu ponude pneumatskog alata u cijelome svijetu. Proizvodnja se odvija u 2 proizvodna pogona smještenih u Švedskoj i Indiji. Danas je Chicago Pneumatic jedna od najpoznatijih marki u automobilskoj i industrijskoj pneumatici.

null

FIAC je talijanski proizvođač zračnih kompresora osnovan 1977. godine.

Kvaliteta FIAC uređaja i opreme će zadovoljiti potrebe kupaca, bilo da je riječ o standardnim primjenama ili zahtjevnijim industrijskim primjenama. Procesi kontrole kvalitete su usklađeni s standardom UNI EN ISO 9001-2008.

null

Hofmann je osnovan 1951. godine u Njemačkoj. Danas posluje u sklopu grupacije Snap-on Equipment.

Preko 80 godina, Hofmann je sinonim kvalitete u području servisne opreme što dokazuju i mnoge preporuke od strane proizvođača automobila. Proizvodni program obuhvaća uređaje za montažu i balansiranje guma, dizalice, uređaje za geometriju trapa, opremu za tehnički pregled vozila te ostalu servisnu opremu.

Ležajevi kotača, homokinetički zglobovi, poluosovine i spojke su dio ponude u ovoj grupi proizvoda.

null

Cofle je lider na tržištu sajli s preko 50 godina tradicije. Godišnja proizvodnja premašuje broj od 3,5 milijuna sajli.

Asortiman čine fleksibilne sajle najviše kvalitete kao što su kočione sajle, sajle za kvačila, sajle gasa te sajle brzinomjera. Sve sajle su razvijene i proizvedene u skladu sa tehničkim specifikacijama originalnih dijelova.

null

Borg & Beck je dobavljač kvalitetnih dijelova s preko 100 godina tradicije izvrsnosti.

Strogi testovi i kontrole materijala su garancije kvalitete setova kvačila Borg & Beck. Ključne prednosti su prisustvo u prvoj ugradnji te potpun asortiman.

null

Febi-Bilstein je njemačko poduzeće osnovano 1844. godine. Jedan je od najveih svjetskih proizvođača i dobavljača rezervnih dijelova za putnička i komercijalna vozila.

Više od 160 godina ova marka održava kontinuitet, kvalitetu, uslugu, pouzdanost i inovacije. Prodaje svoje proizvode u preko 130 zemalja u širom svijeta. Program se sastoji od 45.000 različitih rezervnih dijelova: dijelove glava motora, ležajeve kotača, centralne ležajeve, španere, dijelove ovjesa, nosače motora, gumi-metalne dijelove, vodene pumpe i dr.

null

Blue Print je osnovan 1983. godine kao dio Mazda Cars poduzeća.

Kod kupaca je prepoznat kao dobavljač kvalitetnih dijelova za japanska i korejska vozila. Od 2008. godine Blue Print je u svoj asortiman uveo i dijelove za američka vozila. Dio su Febi Bilstein grupe od 2011. godine.

Filteri vrhunske kvalitete jamče dugotrajnost i veću pouzdanost vašeg vozila. U ponudi imamo filtere ulja, zraka, kabine, klime i goriva.

null

Muller Filter je poduzeće sa preko 40 godina iskustva u razvoju i proizvodnji filtera OE (originalni dijelovi) kvalitete.

Pozicionirali su se kao glavni dobavljač filtera na europskom tržištu rezervnih dijelova nudeći asortiman proizvoda u kvaliteti originalnih dijelova. Asortiman proizvoda se konstantno proširuje, a trenutno se sastoji od preko 2000 filtera (ulja, goriva, zraka i kabine) koji pokrivaju 95% modela vozila europskih i azijskih proizvođača.

null

Bosch je jedan od najkvalitetnijih svjetskih proizvođača i inovatora u automobilskoj industriji. U svojih 125 godina iskustva Bosch je sa svojim inovacijama postavljao mjerila diljem svijeta.

Kao vodeći ponuđač originalne opreme za motorna vozila surađuje s automobilskom industrijom na području istraživanja i razvoja. Zbog toga su Bosch proizvodi vrhunac tehnologije u automobilskoj industriji. Naša ponuda obuhvaća: auto opremu, rezervne dijelova, baterije, alate, te opremu za dijagnostiku.

U našoj ponudi možete pronaći motorna ulja, ulja za mjenjače, ulje za kočioni sustav, te antifrize, masti, sprejeve, i dr.

null

Eurol je jedini neovisni nizozemski proizvođač maziva, aditiva i tehničkih tekućina s tradicijom preko 40 godina. Zastupljen je u više od 75 zemalja.

Široki asortiman proizvoda pokriva različite segmente tržišta: automobili, teretna vozila, bicikli i motocikli, poljoprivredni i građevinski strojevi, te industrija i pomorski prijevoz. Proizvodi su odobreni od vodećih automobilskih kompanija, a korištenje ulja Eurol u auto - moto sportu, uključujući i Dakar reli, je najbolji dokaz kvalitete.

null

Castrol je jedan od vodećih svjetskih proizvođača vrhunskih ulja i maziva za automobilsku industriju sa više od 100 godina iskustva.

Castrol nudi veliki raspon prvoklasnih proizvoda kako bi zadovoljili najteže zahtjeve u svim uvjetima vožnje. Castrolova dostignuća su temeljena na novim tehnologijama FST i TITANIUM FST koje sadrže napredne komponente omogućujući ispravno podmazivanje motora. Ponuda obuhvaća ulja za osobna i gospodarska vozila, ulja za sustave prijenosa, hidraulična ulja, rashladne tekućine, te ulje za motocikle.

null

BP je vodeći proizvođač nafte i naftnih derivata u svijetu te najveći proizvođač baznih ulja.

Osnovan je 1901. godine od kada teži kupcima ponuditi široki asortiman proizvoda koje nastoje zadovoljiti svaki zahtjev u uvjetima koji se neprestano mijenjaju i djeluju na rad motora.

null

Orlen Oil je poduzeće osnovano 1998. godine kao zajedničko ulaganje najvećeg poljskog proizvođača maziva Petrochemia Płock i tri poljske rafinerije. Poduzeće je trenutno dio Capital Grupe, Polski Koncern Naftowy ORLEN S.A., koja je jedna od najvećih naftnih korporacija u srednjoj i istočnoj Europi.

Orlen Oil je vodeći proizvođač automobilskih, poljoprivrednih i industrijskih maziva. Kontinuiranim radom na području istraživanja i razvoja razvili su motorna ulja vrhunske kvalitete pod nazivom PLATINUM koja zadovoljavaju stroge europske i američke standarde kvalitete. Osim vrhunskih ulja PLATINUM, poduzeće u svom asortimanu ima širok asortiman automobilskih ulja marke ORLEN, industrijska ulja, radne fluide i drugo.

null

Pilkington je jedan od najvećih svjetskih proizvođača stakla u automobilskoj industriji.

Poduzeće uspješno prati suvremene trendove i odgovara na zahtjeve automobilske industrije i tržišta. Pilkington stakla su originalna ugradnja za marke vozila: Alfa Romeo, Audi, BMW, Fiat, Ford, General Motors, Mazda, Mercedes, Neoplan, Nissan, Opel, Porsche, Renault , Saab, Toyota i Volvo.

U ponudi imamo cjelokupan asortiman za gospodarska vozila, autobuse i prikolice: gume, akumulatori, rezervni dijelovi, ulje, elektrika, svjetlosna oprema, i dr.

null

Federal - Mogul je distributer automobilskih dijelova i komponenti motora za osobna i teretna vozila.

U svom portfelju ima više poznatih brandova koji su priznati širom svijeta zbog svoje kvalitete i pouzdanosti.

null

Haldex je proizvođač kočione pneumatike sa sjedištem u Stockholmu (Švedska).

Asortiman uključuje sve komponente kočionog sustava za teška teretna vozila, autobuse i prikolice.

null

Knorr-Bremse je vodeći svjetski proizvođač kočionih sustava za teretna vozila. Sjedište poduzeća je u Münchenu, a u 60 zemalja zapošljava više od 24 000 ljudi.

Knorr-Bremse je lider u istraživanju i razvoju gdje ima vidljive rezultate u obliku sustava kao što su ABS (anti blok sistem), ASR (sustav za sprečavanje izvrtanja), EBS (elektronički sustav kočenja) ili ESP (elektronička stabilnost/ sprječavanje prevrtanja). Asortiman uključuje sve komponente kočionog sustava za teretna vozila mase preko 6 tona.

null

WABCO je vodeći opskrbljivač sustava sigurnosti i kontrole za gospodarska vozila, te najveći svjetski proizvođač pneumatike sa sjedištem u Hannoveru (Njemačka).

Više od 140 godina, vodeći su inovator na područjima elektronike, mehanike i mehatroničke tehnologije za kočione sustave, stabilnost i sustava automatizacije prijenosa. U ponudi Wabco asortimana se mogu pronaći kompresori i dijelovi kompresora, isušivači zraka, ABS i EBS ventili, tristop cilindri, kočne čeljusti te reparaturni setovi za čeljusti, elektronika (ABS/ASR, EBS, TEBS, ECAS), pojačivači kvačila, amortizeri i dr.

null

TAB je osnovan 1965. godine u Mežicama. Tvornica proizvodi oko 2,5 milijuna akumulatora u 3 moderno opremljena pogona, a oko 90% proizvodnje izvozi u zemlje EU.

U početku je proizvodio akumulatore po švedskoj licenci Tudor. Sredinom 70-ih godina prošlog stoljeća kroz svoj razvojni program i istraživanje počinje proizvodnju vlastitih robnih marki Topla i TAB. Danas TAB proizvodi olovno-kiselinske akumulatore u koji ih svrstavaju u svjetski vrh po kvaliteti akumulatora.

null

Dinex je danski proizvođač ispušnih sustava za teška teretna vozila, laka teretna vozila, te za autobuse i industrijska postrojenja.

U proizvodnji koristi kvalitetne materijale i sirovine. Proizvodi Dinexa zadovoljavaju norme EURO IV,EURO V,EURO VI te TIER 4. U ponudi možete pronaći ispušne lonce, cijevi, gibljive cijevi, brtve, nosače, šelne, katalizatori i dr.

null

Orlen Oil je poduzeće osnovano 1998. godine kao zajedničko ulaganje najvećeg poljskog proizvođača maziva Petrochemia Płock i tri poljske rafinerije. Poduzeće je trenutno dio Capital Grupe, Polski Koncern Naftowy ORLEN S.A., koja je jedna od najvećih naftnih korporacija u srednjoj i istočnoj Europi.

Orlen Oil je vodeći proizvođač automobilskih, poljoprivrednih i industrijskih maziva. Kontinuiranim radom na području istraživanja i razvoja razvili su motorna ulja vrhunske kvalitete pod nazivom PLATINUM koja zadovoljavaju stroge europske i američke standarde kvalitete. Osim vrhunskih ulja PLATINUM, poduzeće u svom asortimanu ima širok asortiman automobilskih ulja marke ORLEN, industrijska ulja, radne fluide i drugo.

null

BP je vodeći proizvođač nafte i naftnih derivata u svijetu te najveći proizvođač baznih ulja.

Osnovan je 1901. godine od kada teži kupcima ponuditi široki asortiman proizvoda koje nastoje zadovoljiti svaki zahtjev u uvjetima koji se neprestano mijenjaju i djeluju na rad motora.

null

Febi-Bilstein je njemačko poduzeće osnovano 1844. godine. Jedan je od najveih svjetskih proizvođača i dobavljača rezervnih dijelova za putnička i komercijalna vozila.

Više od 160 godina ova marka održava kontinuitet, kvalitetu, uslugu, pouzdanost i inovacije. Prodaje svoje proizvode u preko 130 zemalja u širom svijeta. Program se sastoji od 45.000 različitih rezervnih dijelova: dijelove glava motora, ležajeve kotača, centralne ležajeve, španere, dijelove ovjesa, nosače motora, gumi-metalne dijelove, vodene pumpe i dr.

null

UNICO FILTER je osnovan 1974. godine. Do 1989. godine su proizvodili na osnovu licence poduzeća MANN+HUMMEL.

Nakon raskida ugovora s poduzećem MANN+HUMMEL dolazi do razvoja vlastite marke UNICO FILTER. Jedna su od prvih poduzeća koja je certificirana od strane TIF Certa po međunarodnim standardima kvalitete ISO 9001. U svom asortimanu imaju filtere zraka, ulja, goriva, kabine, te ostale filtere (sušači zraka i filteri ulja za hidrauliku).

null

Jurid je proizvođač koji ugrađuje najveći broj kočionih pločica u prvoj ugradnji čime dokazuje vrhunsku kvalitetu svojih proizvoda.

Smješten je u Hamburgu (Njemačka), a član je grupacije Honeywell osnovane 1904. godine. Proizvodni program obuhvaća kočione pločice i kočione diskove. U svom asortimanu Jurid ima preko 1000 kataloških brojeva čime pokriva gotove sva osobna i kombi vozila.

null

Bosch je jedan od najkvalitetnijih svjetskih proizvođača i inovatora u automobilskoj industriji. U svojih 125 godina iskustva Bosch je sa svojim inovacijama postavljao mjerila diljem svijeta.

Kao vodeći ponuđač originalne opreme za motorna vozila surađuje s automobilskom industrijom na području istraživanja i razvoja. Zbog toga su Bosch proizvodi vrhunac tehnologije u automobilskoj industriji. Naša ponuda obuhvaća: auto opremu, rezervne dijelova, baterije, alate, te opremu za dijagnostiku.

null

Pilkington je jedan od najvećih svjetskih proizvođača stakla u automobilskoj industriji.

Poduzeće uspješno prati suvremene trendove i odgovara na zahtjeve automobilske industrije i tržišta. Pilkington stakla su originalna ugradnja za marke vozila: Alfa Romeo, Audi, BMW, Fiat, Ford, General Motors, Mazda, Mercedes, Neoplan, Nissan, Opel, Porsche, Renault , Saab, Toyota i Volvo.

null

Sanden je japanski proizvođač kompresora za automobilske klima uređaje. Osnovan je 1971. godine.

Od svojih početaka su prepoznali potencijal klima uređaja za automobile te su se pozicionirali kao jedan od lidera na tržištu. Danas je oko četvrtine vozila na svijetu opremljeno Sanden kompresorima. Kompletan proizvodni asortiman ide u prvu ugradnju u Audi, Fiat, Peugeot, Renault, Opel, Volkswagen, Volvo te mnogi drugi.

null

AF Baeder je proizvođač dijelova za teretni program s dugom tradicijom.

Osnovao ga je Anton F. Baeder 1946. u Beču. Poduzeće u svom asortimanu, između ostalog, ima svjetlosnu opremu/signalizaciju, kočionu hidrauliku, vučne kuke i dijelove kuka, elektrika, crijeva.

null

Alord je proizvođač aluminijskih felgi za teretni program osnovan 2010. godine.

Korištenjem najnovije tehnologije u proizvodnji aluminijskih felgi ostvaruju se velike prednosti u odnosu na čelične felge (aluminijske felge lakše 40% čime se ostvaruju uštede u potrošnji goriva te se povećava kapacitet utovara, otpornije do 5 puta u odnosu na čelične, te zbog visoke toplotne provodljivosti produžavaju trajanje kočnica do 17%).

null

Lago je talijanski dobavljač plastičnih dijelova i spremnika za teretna vozila.

Asortiman Lago se sastoji od dijelova kao što su blatobrani, nosači blatobrana, kutije za alat, kutije za vatrogasni alat, spremnici vode i drugi proizvodi vrhunske kvalitete.

null

SRW Group poduzeće je osnovano 1995. godine. Poduzeće je specijalizirano u izradi čeličnih felgi za kamione, prikolice i autobuse.

Korištenjem suvremenih strojeva i opreme te upotrebom kvalitetnog čelika iz vlastitih čeličana SRW Group dokazuje svoju predanost inovacijama i kvaliteti. Posjeduju certifikat ISO/TS16949:2009 (revidirano od strane BUREA VERITAS) te su prošli istraživanja od strane nezavisne organizacije TÜV Njemačka. Felge SRW su prva ugradnja kod vodećih svjetskih proizvođača teretnih vozila Mercedes-Benz, Scania, MAN, Volvo, Iveco, DAF, Mack Trucks te Vanguard.

null

Veyance Technologies je odjel unutar Continental grupacija koji je lider za plastične i gumene tehnologije.

Ovaj odjel se bavi razvojem i proizvodnjom dijelova i komponenti za automobilsku te druge važne industrije. U svojoj ponudi imaju zupčasto i klinasto remenje, zračne jastuke, te ostale komponente.

null

Winkler je jedan od najvećih distributera rezervnih dijelova za gospodarska vozila sa sjedištem u Stuttgartu.

U svojoj ponudi imaju preko 200 000 rezervnih dijelova za kamione, autobuse i prikolice.