fbpx

O nama

POSLOVNI MODEL

Unitrade kroz razvoj poslovanja ide prema cilju da postane servisni partner broj 1 u Bosni i Hercegovini. Recept za uspjeh je temeljen na kombinaciji servisnih radionica za sve marke vozila kombiniranih s prodajnim prostorom. U svojim poslovnicama nudimo jedinstvenu cjelokupnu uslugu za vozače.

 

U servisnim radionicama opremljenim najmodernijom opremom pružamo vrhunsku uslugu održavanja i popravka vozila. U prodajnom prostoru naših poslovnica se nudi široki asortiman proizvoda za sve vrste i tipove vozila od preko 80 najpoznatijih svjetskih dobavljača. Proizvodi i usluge koje nudimo će ispuniti potrebe naših kupaca s izvrsnim omjerom cijene i kvalitete.

 

Vrhunska usluga je osigurana kroz kontinuirano usavršavanje naših zaposlenika. Osnovne vrijednosti koje njegujemo su stručnost, kvaliteta i pristupačnost. Naš poslovni model uspješno kombinira razgranatost mreže poslovnica s razvijenom logističkom mrežom.

Unitrade se razvija cjelovitim pristupom od svog osnivanja 1994. godine. Slijedeći poslovni model osvajanja tržišta korak po korak, odlučili smo se na razvoj prodajnih mjesta i servisa širom Bosne i Hercegovine. Tako 2000. godine otvaramo poslovnicu u Mostaru.

 

Ovakav pristup poslovanju se pokazao uspješan te smo nastavili sa otvaranjem poslovnica i u drugim gradovima širom Bosne i Hercegovine. Danas poduzeće posluje u 16 gradova sa svojih 19 poslovnica.

 

S preko 250 zaposlenika Unitrade je u prošloj godini ostvario prihode od preko 50 milijuna KM. Ovakav brz razvoj poduzeća nije slučajnost, već je rezultat provođenja zamišljenog poslovnog modela te potpune posvećenosti od strane zaposlenika.

  • Kvaliteta i pristupačne cijene

U našim servisima usluge održavanje i popravak za sve marke vozila će vam pružiti osposobljeni automehaničari i mehatroničari koji se kontinuirano obrazuju. Najmanje 2 servisera po poslovnici jamče vrhunsku kvalitetu svih urađenih usluga. Potvrdu vrhunske kvalitete usluge garantira najsuvremenija oprema koju koristimo u našim servisima. Unitrade servisi nude širok raspon usluga popravaka i održavanja za Vaš automobil uz pristupačne cijene.

 

  • Tranparentnost

Načelo transparentnosti je veoma važno za nas. Zamjenu neispravnih dijelova ćemo uraditi kada je potrebno i uz prethodnu suglasnost kupca.  Ukoliko želite, zatražite od prodavača razgovor sa serviserom kako bi Vam objasnio koje dijelove je nužno zamijeniti. Transparentnost se odražava i kroz “stakla radionice”. Svaki kupac kroz stakla u našim prodajnim prostorima može pratiti popravak automobila u servisu. Na ovaj način želimo izgraditi povjerenje s našim kupcima.

 

  • Sigurnost kroz kvalitetu dijelova

Potrošni i rezervni dijelovi koje koristimo u Unitrade radionicama ispunjaju zahtjeve kvalitete kao i originalni dijelovi. Zahvaljujući najmodernijoj opremi korištenoj u našim radionicama naši serviseri će uraditi usluge popravka i održavanja prema uputama proizvođača vozila.

  • Najbolji izbor, pristupačne cijene te savjeti stručnog prodajnog osoblja

U prodajnom prostoru naših poslovnica možete pronaći sve što je potrebno za Vaše vozilo. Naše uslužno osoblje će Vam rado dati savjete o proizvodima u ponudi. Širina asortimana će zadovoljiti i najzahtjevnije kupce. Ne postoji proizvod potreban vozaču a da ga ne može pronaći u našem prodajnom prostoru. Cjenovne pogodnosti, koje postižemo kod svojih dobavljača zbog velikih količina narudžbi, prebacujemo na svoje kupce.

 

  • Savjeti stručnjaka

U svakoj Unitrade maloprodaji radi educirano i stručno prodajno osoblje. Prodajno osoblje poznaje proizvode te je u svakom trenutku kupcu spremno dati savjet. Kroz redovne edukacije Unitrade ulaže u znanje svojih zaposlenika. Na ovaj način oni ostaju u toku s brzim tehnološkim promjenama u automobilskoj industriji i rastućom potražnjom kupaca.

UNITRADE U BROJKAMA

0
Godina osnivanja
0
Broj zaposlenika
preko
0
Broj artikala
preko
0
Broj dobavljača
0
Poslovnice
0
Broj pokrivenih gradova u BiH

POVIJEST PODUZEĆA UNITRADE

2016.

Otvorena 20. po redu poslovnica u Derventi.

2008.

Dokumentiran i implementiran sustav upravljanja kvalitetom prema normi  ISO 9001:2000.

2000.

Otvorena prva poslovnica, pored postojeće poslovnice u Ljubuškom, koja kombinira prodajni prostor s servisom.

2000.

Otvorena protektirnica kamionskih guma kroz zajednički oblik ulaganja s strateškim partnerom poduzećem Goodyear Dunlop Sava Tires d.o.o. (čiji je većinski vlasnik kompanija Goodyear).

1994.

Osnovano poduzeće Unitrade d.o.o., od strane tima sastavljenog od inženjera strojarstva, ekonomista, te iskusnih servisera i trgovaca.

INOVATIVNOST NA PRVOM MJESTU

Velik dio našeg uspjeha leži u težnji da se konstantno prilagođavamo promjenjivim potrebama naših kupaca.

S pokretanjem Unitrade Web Shopa za veleprodajne kupce, kao i uvođenjem programa reparacije turbo punjača te Bosch BX programa poduzeće stavlja inovativnost na prvo mjesto što je garancija uspjeha u budućnosti.

Održavanje vozila flotnih kupaca

Unitrade održava vozila od preko 100 flotnih kupaca s različitim veličinama flota. Kombinacijom razgranate mreže poslovnica, inovativnosti i kvalitete usluge Unitrade pruža vrhunsku uslugu poduzećima s flotom vozila.  Kod kupaca smo prihvaćeni kao pružatelj usluga održavanja vozila s dokazanom kvalitetom i razgranatom mrežom poslovnica. Raspon spektra usluga koje pružamo u održavanju flota je od održavanja vozila, zamjene guma,pa sve do reparacije turbo punjača i velikog servisa. Također otvaranjem novih poslovnica i uvođenjem novih usluga želimo dalje ojačati naš odnos s kupcima.

Online shop

Uvođenjem online shopa smo olakšali naručivanje za naše veleprodajne kupce. U shopu naši kupci mogu pronaći cjelokupni asortiman proizvoda. Dostupni su i detaljni opisi proizvoda i fotografije proizvoda koje nudimo.

Naručene proizvode dostavljamo uz iduću pošiljku robe za mjesto  u kojem se Vaše poduzeće nalazi. Ukoliko Vam je artikal potreban hitno, dostupno je i slanje brzom poštom gdje proizvod stiže na Vašu adresu unutar jednog ili dva radna dana.

Bosch BX program

Bosch BX („Back-in-Box“) su zamjenski dijelovi, proizvedeni u Bosch tvornicama, prema izvornim standardima proizvodnje. Zamjenski dijelovi iz Bosch programa popravka imaju istu funkcionalnost kao i novi dijelovi sa značajno manjim troškom, ali s istim jamstvom kao i za nove dijelove. U svim Unitrade poslovnicama možete naručiti Bosch reparirane dijelove koji će Vam biti isporučeni u roku od 2 tjedna. Cijena ovih dijelova je minimalno 20% ispod cijene novih Bosch rezervnih dijelova.

Reparacija turbo punjača

Turbo punjač je nezamjenjiv dio modernih motora koji svojim djelovanjem omogućuje bolje performanse i nižu potrošnju goriva. Turbine se uslijed eksploatacije mogu oštetiti. Što učiniti kada dođe do kvara ovog važnog dijela motora? Reparacijom se može uštedjeti do 80% u odnosu na kupnju novog turbo punjača. Možemo se pohvaliti da smo prvi u Bosni i Hercegovini ponudili ovaj oblik usluge usluge s odličnom reakcijom na našu kvalitetu i cijenu.

ZAPOSLENICI

Predani zaposlenici su ključni faktor u poslovanju našeg poduzeća. Oni su u svakodnevnom kontaktu s kupcima, popravljaju i održavaju vozila te na taj način doprinose uspjehu poduzeća.

Kako Unitrade posluje na dinamičnom tržištu, naši zaposlenici moraju uvijek biti u korak s inovacijama. Povećana konkurencija, promjene u odlučivanju kod kupaca i tehnološki napredak doveli su do potrebe za kontinuiranim usavršavanjem naših zaposlenika.

Kako bi ostali uspješni, zaposlenicima pružamo kontinuirano usavršavanje u skladu s zahtjevima kupaca. Seminari i edukacije osiguravaju profesionalni razvoj zaposlenika i stalni razvoj znanja u teoriji i praksi. Na ovaj način će dobiti potrebne alate kako bi svakodnevno mogli na najbolji način uslužiti kupce.