Uplovite u svijet odličnog prianjanja i pouzdanih performansi uz Bridgestone ljetne i cjelogodišnje gume. Gume koje su u vrhu premium segmenta pružaju izvanrednu izvedbu, stabilno prianjanje na suhim i mokrim cestama, vrhunsku kilometražu, a uz to sve u našim centrima ostvarujete i znatnu uštedu pri montaži.

Ne propustite odličnu priliku u Unitrade centrima!

Pravo je vrijeme za kupnju seta Bridgestone guma jer to znači i povoljniju ugradnju uz naše ekskluzivne vaučere za montažu i balansiranje:

  • Kupite i montirajte 4 Bridgestone gume u dimenzijama 15” ili 16” = dobijte vaučer od 30,00 KM
  • Kupite i montirajte 4 Bridgestone gume u dimenziji od 17” = dobijte vaučer od 40,00 KM
  • Kupite i montirajte 4 Bridgestone gume u dimenzijama od 18” i većim = dobijte vaučer od 50,00 KM

Ponuda vrijedi u svim poslovnicama za maloprodajne kupce, u trajadnju od 26.3.2024. do 30.4.2024. Iskoristite ovu priliku i uživajte u bezbrižnoj vožnji uz Bridgestone ljetne i cjelogodišnje gume!

Turanza 6

Najnovija generacija Bridgestoneovog ljetnog modela, Turanza 6 Enliten, razvijena je i usavršena za izvedbu na mokrim cestama! Odlikuju je vrhunske performanse na mokrom, superiorna kilometraža, kao i poboljšanje učinkovitosti odnosno utjecaj nbridgestone_turanza6a manju potrošnju goriva. Turanza je oduvijek bila na vrhu premium segmenta po ponašanju na mokrom, a s novom generacijom to je i potvrdila!

Od prethodnice je primjetno tiša (za oko 2 dB), otpor kotrljanja je smanjen za oko 4%, a vijek trajanja je značajno produžen. U gotovo svim dimenzijama ima oznaku A prianjenje na mokrom, te B učinkovitost/potrošnja goriva, što ju čini najuravnoteženijom gumom na tržištu.

  • Performanse na mokrim podlogama najbolje u klasi 1
  • Vrhunska kilometraža 2
  • Poboljšana učinkovitost goriva/energije 2

Turanza 6 All Season

bridgestone_turanza_allsea6Još jedan novitet u Bridgestone asortimanu, Turanza 6 All Season, kao i sve druge cjelogodišnje gume predstavlja kompromis između zimskih i ljetnih guma. Pogodne za područja na kojima nema velikih oscilacija u temperaturi karakterizira ih:

  • Izvanredne performanse kod kočenja tijekom svih godišnjih doba
  • Iznimne performanse na snijegu
  • Vrhunska kilometraža

Bez obzira na godišnje doba, Turanza All Season 6 osigurava sigurnost i kontrolu, neovisno ulazite li u zavoj na autocesti ili morate naglo zakočiti u gradu.

Turanza T005

bridgestone_turanza_t005

Prethodnica novog modela koja se još uvijek proizvodi u određenim dimenzijama. Neovisna testiranja pokazuju da Turanza T005 ima odlične performanse u pogledu kočenja i upravljivosti na mokrim cestama. Smjesa NanoPro-Tech™ omogućuje joj apsorpciju vode na cesti kako bi se poboljšalo prianjanje na mokroj podlozi.

Uz nisku potrošnju goriva i produljeni vijek trajanja, ekonomična izvedba ove ljetne gume čini ju uvijek dobrim izborom!

Našu ponudu ljetnih i cjelogodišnjih guma možete pronaći na gume.unitrade.ba ili u najbližem centru.