Ostvarite uštede uz akcijski popust od 20% na motorno ulje i filter ulja koja traje do 31.7.2020. u Unitrade mreži servisa. U ponudi se nalazi veliki izbor motornih ulja poznatih proizvođača kao što su Castrol, Elf, Total, Mobil, Valvoline, Eurol i drugi, te filteri ulja Bosch.

Redovnom zamjenom, te korištenjem kvalitetnog motornog ulja i filtera za ulje se zadržava vrijednost, te osigurava optimalna iskorištenost goriva, pouzdanost i dugovječnost vozila. Uvjeti rada u motoru vozila postaju sve teži. U takvim uvjetima, ulja lošije kvalitete gube svojstva što dovodi do ubrzanog trošenja motora. Motorno ulje treba pouzdano obavljati svoju zadaću podmazivanja, kako na velikim brzinama i temperaturama, tako i pri niskim opterećenjima i hladnoći. Kako je stalno pod pritiskom, ali i zbog činjenice da svako ulje ima određen radni vijek te nakon određenog vremena gubi prvotna svojstva, izmjena ulja je ključna za dugovječnost i pouzdanost motora.

Prilikom izmjene ulja je važno obratiti pažnju na pravodobnost izmjene (interval izmjene motornog ulja) i korištenje ulja koje je preporučeno od strane proizvođača vozila. Kako biste znali kada je vrijeme za zamjenu motornog ulja, provjerite propisane intervale u servisnoj knjižici ili uputama za korištenje vozila.

Akcija vrijedi u Unitrade poslovnicama: Bihać, Čapljina, Gradiška, Jajce, Konjic, Ljubuški (Fra Nikole Ivankovića 20 i Hrvatskih kraljeva 23), Mostar, Orašje, Posušje, Sarajevo, Stolac, Široki Brijeg, Tuzla, Vitez i Živinice. Za informaciju o cijeni izmjene ulja za Vaše vozilo pošaljite upit ili kontaktirajte najbližu Unitrade poslovnicu.