Ostvarite uštede uz promotivnu ponudu “Besplatan filter ulja uz izmjenu ulja Castrol” koja traje do 10.10.2017. u Unitrade mreži servisa.

Redovnom zamjenom, te korištenjem kvalitetnog motornog ulja i filtera za ulje se zadržava vrijednost, te osigurava optimalna iskorištenost goriva, pouzdanost i dugovječnost vozila.Uvjeti rada u motoru vozila postaju sve teži. U takvim uvjetima, ulja lošije kvalitete gube svojstva što dovodi do ubrzanog trošenja motora. Motorno ulje treba pouzdano obavljati svoju zadaću podmazivanja, kako na velikim brzinama i temperaturama, tako i pri niskim opterećenjima i hladnoći. Kako je stalno pod pritiskom, ali i zbog činjenice da svako ulje ima određen radni vijek te nakon određenog vremena gubi prvotna svojstva, izmjena ulja je ključna za dugovječnost i pouzdanost motora.

Prilikom izmjene ulja je važno obratiti pažnju na pravodobnost izmjene (interval izmjene motornog ulja) i korištenje ulja koje je preporučeno od strane proizvođača vozila. Kako biste znali kada je vrijeme za zamjenu motornog ulja, provjerite propisane intervale u servisnoj knjižici ili uputama za korištenje vozila.

Za informaciju o cijeni izmjene ulja za Vaše vozilo pošaljite upit ili kontaktirajte najbližu Unitrade poslovnicu.

 

Cijene izmjene ulja za Golf 4, Ford Focus, VW PassatPeugeot 307 i Škoda Octavia