popust-na-rad-velikog-servisa

Redovito servisiranje vozila je preduvjet za sigurnost u vožnji i zadržavanje vrijednosti vozila. Stoga smo pripremili akcijsku ponudu servisnih paketa u kojoj do 28.2.2019. možete iskoristiti 20% popusta na dijelove za servisni paket “Veliki + mali servis”.

Veliki servis je uobičajeni naziv za servis koji obuhvaća izmjenu seta zupčastog remena koji  je potrošni dio na vozilu. Puknuće dotrajalog remena može prouzročiti veliku štetu na motoru. Uz izmjenu zupčastog remena važno je uraditi i izmjenu seta kanalnog (mikro) remena, vodene pumpe i antifriza.

Osim toga, preporuča se i izmjena stavki koje se inače odrađuju prilikom malog servisa što uključuje izmjenu motornog ulja te filtera (ulja, goriva, zraka i kabine). Motorno ulje podmazuje i štiti motor, povećavajući njegovu izdržljivost i osiguravajući mu optimalne performanse. Zahvaljujući smanjenom trošenju i boljoj zaštiti od korozije, motor postiže dulji životni vijek. Rezultat optimalnog podmazivanja i smanjenog trenja motora je i manja potrošnja goriva.

Uz vrhunsku uslugu, dijelove svjetskih proizvođača kvalitete prve ugradnje, te garanciju na veliki servis od 2 godine ili 80 000 prijeđenih kilometara, tijekom akcijskog razdoblja iskoristite i 20% popusta na dijelove za servisni paket “Veliki+mali servis”.

veliki_mali_servis_facebook_cover

AKCIJA! popust na servisni paket veliki i mali servis

Akcija vrijedi u Unitrade poslovnicama: Bihać, Čapljina, Derventa, Jajce, Ljubuški (Metkovska bb i Hrvatskih kraljeva 23), Mostar, Orašje, Sarajevo, Stolac, Široki Brijeg, Tuzla, Vitez i Živinice. Za informaciju o cijeni servisnog paketa za vozilo koje posjedujete kontaktirajte najbližu Unitrade poslovnicu.